Élelmiszercsomag története

2016. május elején Alapítványunkat a közösségi oldalán keresztül kereste meg egy fiatal hölgy aki több éve Lyme-kórral küzd. Családi állapotából, betegségéből és nehéz anyagi helyzetéből adódóan kénytelen volt segítségkéréssel fordulni Alapítványunkhoz, melyben tartósélelmiszer, tisztálkodási és tisztítószer csomagra lett volna szüksége.
Alapítványunk a kérésre reagálva egy magán adományozó jóvoltából tartós élelmiszercsomagot vásárolt valamint a Publio kiadó és a Rukkola egy maroknyi csapata által felajánlott tisztálkodási és tisztítószer adományából állítottunk össze egy csomagot a hölgy részére.

elelmiszer tisztitoszer tisztalkodasi szer

A csomagot Zsolt önkéntesünkkel igyekeztünk minél hamarabb bedobozolni.

Zsolti Robi dobozol

2016. május 19-én meg is érkezett a csomag egy Pest megyében található kisvárosba, ahol a hölgy át is vette a küldeményt.

megerkezett csomag1

megerkezett csomag2

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a fiatalembernek a tartós élelmiszercsomag felajánlásáért, a Publio kiadó és a Rukkola egy maroknyi csapatának, akiknek jóvoltából pedig tisztálkodási és tisztítószer csomagot adhattunk. Zsolt önkéntesünknek köszönjük, hogy segített összeállítani a csomagot.

Czikora Róbert

titkár

Lyme Betegekért és Magyar Emberekért Családokért Alapítvány

               emmi color cmyk 6                emet logo szines jpeg