Ruhásszekrény története

2016. február elején fordult Alapítványunkhoz segítségkérésével egy fiatal egyedülálló Hölgy.
Pécelen él egy 30 nm-s albérletben, hosszú ideje ruháit kartondobozokban tartotta. Dolgozik, de anyagi lehetősége nem tette/teszi lehetővé, hogy vásároljon egy ruhásszekrényt.
2016. február 10-én az LBMECSA hírlevelében útnak indítottuk felhívásunkat „Ruhásszekrényt keresünk” címmel. 2016. február 11-én a délelőtti órákban a Nagycsaládosok Országos Egyesületétől kaptunk elektronikus levelet, melyben a Fóti Kék Boglárka Nagycsaládos Egyesület felajánlotta segítségét a várva várt ruhásszekrény formájában.
Ezt követően felpörögtek az események és újabb feladat állt elénk. A Bútor szállítása!
Segítségül kértük az internet világát és találtunk szállításra specializálódott embereket. Sajnos a költségek a pénztárcát nem kímélik, de ugye az üzlet az üzlet. De nem adtuk fel!
Lelkes önkénteseinket beavattuk a felmerülő problémába, végül igazi csapatmunkát sikerült összehoznunk! Hamarosan jelentkezett Alapítványunknál egy magánszemély, Béla, felajánlotta segítségét és személygépkocsiját a feladat megoldásához. Önkénteseink még ekkor sem adták alább a feladatot és gyors szervezés után már meg is volt az útvonalterv. Alapítványunk leszervezte a szállítás napját, a címeket és a pontos időpontokat is.
2016. február 15-én 18:30-kor Béla és Zsolt önkéntesünk a Fóti Kék Boglárka Nagycsaládos Egyesület raktáránál átvették a felajánlott ruhásszekrényt.

1 bela angela szekrennyel

Ezután Béla biztonságos kötésekkel rögzítette a szekrényt a gépkocsihoz, és útnak indultak.

2 szekreny kocsin belaval

 

A bútor helye előkészítve!

3 szoba szekreny nelkul

19:45-kor Béla már javában kezébe vette a munkát és helyére tette, tökéletesítette a szekrényajtókat.

4 bela szereli a szekrenyt

Ezt követően egy alapos mosás, tisztítás után a szekrényt birtokába vehette új gazdája!

5 szekreny beallitva tisztan keszen

 

 

6 szekreny bepakolva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezúton szeretnénk megköszönni a hírlevelünk olvasóinak, a NOE Fóti Kék Boglárka Nagycsaládos Egyesületének, Bélának és Zsolt önkéntesünknek, hogy időt és energiát nem sajnálva segítséget nyújthattunk és örömöt okozhattunk egy Hölgynek!

Lyme Betegekért és Magyar Emberekért Családokért Alapítvány

               emmi color cmyk 6                emet logo szines jpeg