Fassisi BoTick Kullancs Teszt

Gyorsteszt Lyme-borreliosist okozó borreliák (B. garinii, B. afzellii, B. burgdorferi sensu stricto, B. spielmanii) direkt kimutatására kullancsból.

A kullancsteszt bárki számára percek alatt megbízhatóan megmutatja, hogy a bőrből eltávolított kullancsban volt-e Lyme-kór baktérium, vagy sem. A pozitív teszttől sem kell megijedni, de ilyen esetben javasolt az orvosi megfigyelés.

A Fassisi® BoTick Kullancs Teszt olyan gyorsteszt, amely a kullancsból való direkt Borrelia kimutatást teszi lehetővé. A Lyme-borreliosist okozó borreliák (B. garinii, B. afzellii, B. burgdorferi sensu stricto, B. spielmanii). A borrelia-antigének polyklonikus ellenanyagokkal, mint fogadókkal konjugált borrelia-ellenanyagok segítségével mutathatók ki. A tesztcsík régiójában a kész Borrelia antigén-ellenanyag komplexet az IMMOBILIZÁLT fogadó reagens köti meg. Ha a teszten a T jelnél megjelenő második piros csík a kullancsból vett mintában Borrelia jelenlétét igazolja, akkor az pozitív eredményt jelent. Ha nincs Borrelia a tesztben, nem jön létre borrelia antigén-ellenanyag komplex és nem jelenik meg piros csík a teszten a T jelnél lévő régióban, azaz ilyenkor a tesztet negatívnak kell értékelni.

kullancsteszt1

A kullancs gyorsteszt az alábbi linkre kattintva megrendelhető:

http://bio-herb.hu/webaruhaz/termek/fassisi-botick-kullancs-teszt/

               emmi color cmyk 6                emet logo szines jpeg