2016. február elején fordult Alapítványunkhoz segítségkérésével egy fiatal egyedülálló Hölgy.
Pécelen él egy 30 nm-s albérletben, hosszú ideje ruháit kartondobozokban tartotta. Dolgozik, de anyagi lehetősége nem tette/teszi lehetővé, hogy vásároljon egy ruhásszekrényt.
2016. február 10-én az LBMECSA hírlevelében útnak indítottuk felhívásunkat „Ruhásszekrényt keresünk” címmel. 2016. február 11-én a délelőtti órákban a Nagycsaládosok Országos Egyesületétől kaptunk elektronikus levelet, melyben a Fóti Kék Boglárka Nagycsaládos Egyesület felajánlotta segítségét a várva várt ruhásszekrény formájában.
Ezt követően felpörögtek az események és újabb feladat állt elénk. A Bútor szállítása!
Segítségül kértük az internet világát és találtunk szállításra specializálódott embereket. Sajnos a költségek a pénztárcát nem kímélik, de ugye az üzlet az üzlet. De nem adtuk fel!
Lelkes önkénteseinket beavattuk a felmerülő problémába, végül igazi csapatmunkát sikerült összehoznunk! Hamarosan jelentkezett Alapítványunknál egy magánszemély, Béla, felajánlotta segítségét és személygépkocsiját a feladat megoldásához. Önkénteseink még ekkor sem adták alább a feladatot és gyors szervezés után már meg is volt az útvonalterv. Alapítványunk leszervezte a szállítás napját, a címeket és a pontos időpontokat is.
2016. február 15-én 18:30-kor Béla és Zsolt önkéntesünk a Fóti Kék Boglárka Nagycsaládos Egyesület raktáránál átvették a felajánlott ruhásszekrényt.

1 bela angela szekrennyel

Ezután Béla biztonságos kötésekkel rögzítette a szekrényt a gépkocsihoz, és útnak indultak.

2 szekreny kocsin belaval

 

A bútor helye előkészítve!

3 szoba szekreny nelkul

19:45-kor Béla már javában kezébe vette a munkát és helyére tette, tökéletesítette a szekrényajtókat.

4 bela szereli a szekrenyt

Ezt követően egy alapos mosás, tisztítás után a szekrényt birtokába vehette új gazdája!

5 szekreny beallitva tisztan keszen

 

 

6 szekreny bepakolva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezúton szeretnénk megköszönni a hírlevelünk olvasóinak, a NOE Fóti Kék Boglárka Nagycsaládos Egyesületének, Bélának és Zsolt önkéntesünknek, hogy időt és energiát nem sajnálva segítséget nyújthattunk és örömöt okozhattunk egy Hölgynek!

Lyme Betegekért és Magyar Emberekért Családokért Alapítvány