PwC 5. önkéntes nap

A PwC Magyarország 2018. október 13-án (szombat) Budapesten ötödik alkalommal tartotta önkéntes napját munkatársai és a civil szféra képviselői bevonásával.

A korábbi évekhez hasonlóan ezen a napon a cég kollégái különböző civil szervezeteknek munkájukkal és tudásátadással segítettek. Szintén ezen a napon tréninget tartottak irodaházukban a nonprofit szervezetek képviselői számára.

Czikoráné Szabó Éva, Alapítványunk elnöke is részt vett a tréningen, a PwC Magyarország munkatársai segítségével. Ezúton is köszönjük a teljes körű segítségnyújtást a közlekedésben és a helyszínen!

A tréningen hasznos és releváns segítséget és információkat kaptunk az alábbi témákban felkészült és tapasztalt szakemberektől:

- Honyek Péter részletes tájékoztatást nyújtott a 2019-es adóváltozásokról, mely érinti a civil szervezeteket.

- Agárdi Balázs ismertette a GDPR és az adatbiztonság témakörében a fontosabb teendőket és megoldásokat.

- Praktikus és hasznos elméleti és gyakorlati tanácsokat hallhattunk a Szolgáltatások kialakítása és a szervezet fejlődése érdekében Bagyinka Flórától és Kovács Imolától.

- Sera Eszter ismertette a hatékony projektmenedzsment alapjait a résztvevőkkel.

Az ebédszünetben a helyszínen étellel, ásványvízzel és kávéval kínálták a vendégeket. A délután folyamán két workshop közül választhattak az érdeklődők: Tollay Erik Marketing és thinking design témakörben, valamint Kormos Dóra Hatótávolságban – társadalmi hatásmérés a gyakorlatban tartottak interaktív előadást.

A tréningnap a szervezetünk részére tartalmasan és hasznosan telt, a szakmai ismereteken kívül új kapcsolatokra is szert tettünk.

               emmi color cmyk 6                emet logo szines jpeg