Felhívás

Tisztelt Látogató! buy more followers and likes on instagram roman chair situps Elindítottuk a Lyme Betegekért és Magyar Emberekért Családokért Alapítványt! natural steroids buy likes for facebook photo contest Az elmúlt években számtalanszor tapasztalhattuk, hallhattuk, hogy emberek és családok kérik a túléléshez, megélhetéshez a segítséget. niacin deficiency buy 50 facebook picture likes Az Alapítvány igyekszik segíteni azoknak a magyar embereknek és családoknak, akik hozzánk fordulnak kérésükkel.
Várjuk jelentkezését azoknak a Magánszemélyeknek, Vállalkozóknak, Cégeknek, akik szeretnének, tudnának segíteni, de nem tudják Kinek? Mit? Hol?

Alapítványunk olyan ruhákat, játékokat, bútorokat, tárgyakat továbbít amelyeknek, Honfitársaink, már nem veszik hasznát, de még használható és szívesen átadnák olyan magyar embereknek, családoknak, akiknek nagy szüksége lenne rá! Szívesen továbbítunk még tartós élelmiszereket, tisztítószereket is!

Ha Ön és Ismerősei, Barátai, Cégük vezetősége és munkatársai úgy gondolják, hogy támogatnák, segítenék Alapítványunk sikeres munkáját, kérem, keressenek meg elérhetőségeink valamelyikén!

Jelentkezzen Alapítványunknál, ha:

Magyar pénztárcáknak megfizethető pihenési, üdülési, táborozási, családnapi, lovaglási és egyéb szabadidős programokat tud ajánlani!

Jelentkezzen Alapítványunknál, ha:

Kinőtt, de még hordható ruhái vannak, ha megunt, kinőtt, de még hordható cipőjével nem tud mit kezdeni. Gyermeke/ gyermekei kinőtt megunt játékait felajánlaná olyan gyermekeknek, akiknek anyagi nehézség miatt nem telik játékra.

Jelentkezzen Alapítványunknál, ha:

Szeretne segíteni, de nem tudja, hogyan tehetné meg, ha nincs rá ideje, ha segíteni szeretne, de nincs rá plusz költsége.

Jelentkezzen elérhetőségeink valamelyikén, hogy segíthessünk, hogy segíthessen!

Lyme Betegekért és Magyar Emberekért Családokért Alapítvány

Telefonszám:

06-1/785-6023

E-mail:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

adószám:

18658392-1-42

Bankszámlaszám:

KH bank

10409015-50526784-66681006